Modele flokesh te shkurta 2017

Në tendencën verë 2017 të prerjeve të shkurtra për meshkuj përmendim flokët më gjatësi më të Madhe në majën e kokës dhe e më të shkurtër në anën e prapme dhe zonën anësore. Kjo është një prerje Retro e CILA na kujton reklamat Amerikane të viteve` 50-të, të shkurtra Anash dhe shpesh të ndara me vijë në mes. Rreth flokëve vërtiten kuptime të ndryshme psikologjike, mënyra se si ne mendojmë, si raportohemi me njerëzit, gjendjen shpirtërore ETJ. Flokët me balluke në anë Shpreh pasiguri, një pasiguri dhe pavendosmëri për t`i prerë balluket drejtë. Vajzat me balluke në anë janě ATO më të ndrojtura të cilat`mbulojnë`një pjesë të fytyrës me flokë. Flokë të shkurtra REBELE një prerje e çmendur, asimetrike. Shenjë rebelimi, femrat që zgjedhin këtë Model flokësh kanë Vërtetë nevojë të thyejnë rregullat në jetë dhe e shprehin këtë në ruiner e zgjedhur. Është një prerje guximtare, të Tilla janě dhe Vajzat që e zgjedhin. Nëse i keni flokët e gjata do të mendoheni gjatë se si TI preni, TI mirëmbani, TI rregulloni ETJ. Profilet psikologjike ndahen në dy kategori: besnike ndaj modelit të zakonshëm APO guxuese dhe në kërkim të një ndryshimi. MBAS zgjedhjes së ndryshimit të Stilit, qëndron Fakti që Mund të të pëlqejë vetja sido që t`i Kesh flokët, APO që je e pasigurt.

E njëjta gjë për ATO që i qëndrojnë besnike modelit të pneu. Cilat janě tendencat e prerjes së flokëve për meshkuj këtë verë? Ndër Modelet me cool që Kemi parë në pasarelat e kryeqyteteve të modës përmendim rikthimin e flokut të gjatë, flokët me gjatësi të mesme, por Edhe balukja e çrregullt është Mjaft në modë. Mjafton të zgjidhni até Model që i përshtatet më mirë portretit dhe Stilit tuaj. Flokë kaçurrela të gjata Vajzat që i kanë flokët kaçurrela dhe i mbajnë, janě VAJZA të lira dhe të Sigurta në vetvete. Flokët e mbledhur Vajzat që i mbajnë flokët e mbledhura janě ATO që jetojnë për veten, MOS kokëçarëse, NUK kanë frikë t`i nxjerrin në PAH vainktet që Mund të kenë. Janë të kënaqura me veten e Tyre dhe e dinë që pamja NUK është gjithçka! 8) Prerje e shkurter ne forme kaskoje, prerje e çrregullt, e CILA karakterizohet nga dallge dhe Kontraste ngjyre kumbulle. 1) par ATO femra qe NUK Kane shume KOHE ne dispozicion per t`u kushtuar flokeve nevojitet nje prerje dinamike dhe sportive.